Nero Bianco Gold cumpără și exportă aur de la persoanele fizice și juridice din România. Compania dispune de capacitatea financiară necesară pentru achiziția oricărei cantități la prețuri competitive. Pentru ca afacerea dvs. să se dezvolte în ritm accelerat aveți nevoie de tranzacții rapide și sigure.

Noi vă putem oferi acest lucru, fiind alături de dvs. pe parcursul fiecărui pas:

1. TOPIREA metalului prețios se va efectua GRATUIT în laboratorul propriu modern utilat;
2. Asistare și îndrumare în vederea obținerii raportului de analiză A.N.P.C de la Direcția Generală Metale Prețioase, Pietre Prețioase și Proces Kimberley (DGMPPPPK);
3. Plata IMEDIATĂ în conformitate cu rezultatul raportului;
Cel mai important avantaj pentru compania dvs. este faptul că, alegând colaborarea cu NERO BIANCO GOLD, nu este necesar să blocați o anumită cantitate în stoc pentru a obține cel mai bun preț de vânzare deoarece NERO BIANCO GOLD păstrează prețul negociat pentru cantitatea lunară achiziționată de la dvs. oferindu-vă posibilitatea efectuării de livrări parțiale. Astfel, compania noastră, NERO BIANCO GOLD, vă oferă singura alternativă avantajoasă de pe piața aurului din România.

Pentru mai multe detalii legate de cumpărarea și exportul aurului vă stăm la dispoziție la numerele de telefon: 0314 381 230 și 0735 564 444 sau la adresa de email office@nerobiancogold.ro .

Răspundem prompt întrebărilor dumneavoastră și vă punem în legătură cu Patronatul Bijutierilor din care facem parte pentru sfaturi și informații privind reglementările legale.